Locația

Chșinău, str.Alba Iulia 202

Despre Noi

Beneficiile Noastre:

Garanția Zâmbetelor Sănătoase și Strălucitoare pentru Fiecare Pacient. Experiență medicală de încredere și soluții personalizate pentru sănătatea dentară a fiecărui pacient.

0 +
Ani de experiență
Cea mai bună îngrijire dentară

Suntem clinica dentară cu cea mai bună experiență pentru sănătatea dentară

Ce ne face speciali? Este experiența noastră în furnizarea serviciilor stomatologice de cea mai înaltă calitate. Avem o echipă de medici stomatologi profesioniști și bine pregătiți, cu experiență bogată în diferite domenii ale stomatologiei. Acești specialiști se angajează să vă ofere îngrijire personalizată, astfel încât fiecare pacient să primească tratamentul de care are nevoie.

Echipamente de înaltă tehnologie

Echipamentele de înaltă tehnologie în domeniul stomatologiei aduc beneficii semnificative pacienților, permițând diagnosticări mai precise și tratamente mai confortabile.

Garanția calității

Garanția calității în serviciile stomatologice reprezintă angajamentul clinicilor de a oferi tratamente de înaltă calitate și rezultate durabile pentru pacienți.

Medici profesioniști

Medicii profesioniști din clinica noastră au o vastă experiență și se angajează într-o dezvoltare continuă pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii stomatologice posibile.

Tratament sigur

La clinica noastră, punem siguranța pacienților pe primul loc, respectând cu strictețe protocoalele de sterilizare și asigurând un mediu curat și sigur pentru toate procedurile stomatologice.

Doctorii Noștri

Medicii Noștri Specializați

Medicii noștri sunt experți în domeniul stomatologiei și se dedică sănătății dentare a fiecărui pacient cu profesionalism și pasiune.

Dr. Iurie Bolea

Directorul Centrului Medical

Dr. Chihai Diana

Medic stomatolog

Dr. Lelic Vadim

Medic stomatolog

Suntem pregătiți să tratăm diversele probleme dentare

Suntem aici pentru a vă ghida în soluționarea problemelor dentare, oferind tratamente personalizate și soluții eficiente pentru un zâmbet sănătos.

Blogul nostru

Descrierea Implanturilor

Implantul dentar este un surub ce inlocuieste radacina unui dinte care a fost pierdut. Rolul implanturilor dentare este acela de a sustine lucrari dentare (coroane, punti sau proteze speciale pe implanturi) sau sisteme de ancorare ortodontica....

Avantajele implanturilor

Un implant dentar este un surub din titan introdus direct in os. El tine locul radacinii dintelui inlocuit. Datorita suprafetei speciale a implantului dentar, celulele osoase realizeaza o legatura intre ele şi implant, fenomenul numindu-se osteointegrare....