Locația

Chșinău, str.Alba Iulia 202

Doctorii noștri

Doctorii noștri

Medicii noștri specializați

Medicii noștri sunt experți în domeniul stomatologiei și se dedică sănătății dentare a fiecărui pacient cu profesionalism și pasiune.

Dr. Iurie Bolea

Directorul Centrului Medical

Dr. Chihai Diana

Medic stomatolog

Dr. Lelic Vadim

Dr. Lelic Vadim

Dr. Lelic Vadim

Medic stomatolog

Dr. Pronovici Marina

Medic stomatolog

Dr. Ciobanu Ion

Medic stomatolog

Dr. Traci Elena

Medic stomatolog

Dr. Bolea Adelin

Medic stomatolog

Dr. Leconiuc Melisa

Medic stomatolog

Dr. Leconiuc Adrian

Medic stomatolog

Cea mai bună îngrijire dentară

Suntem clinica dentară cu cea mai bună experiență pentru sănătatea dentară

Ce ne face speciali? Este experiența noastră în furnizarea serviciilor stomatologice de cea mai înaltă calitate. Avem o echipă de medici stomatologi profesioniști și bine pregătiți, cu experiență bogată în diferite domenii ale stomatologiei. Acești specialiști se angajează să vă ofere îngrijire personalizată, astfel încât fiecare pacient să primească tratamentul de care are nevoie.

Echipamente de înaltă tehnologie

Echipamentele de înaltă tehnologie în domeniul stomatologiei aduc beneficii semnificative pacienților, permițând diagnosticări mai precise și tratamente mai confortabile.

Garanția calității

Garanția calității în serviciile stomatologice reprezintă angajamentul clinicilor de a oferi tratamente de înaltă calitate și rezultate durabile pentru pacienți.

Medici profesioniști

Medicii profesioniști din clinica noastră au o vastă experiență și se angajează într-o dezvoltare continuă pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii stomatologice posibile.

Tratament sigur

La clinica noastră, punem siguranța pacienților pe primul loc, respectând cu strictețe protocoalele de sterilizare și asigurând un mediu curat și sigur pentru toate procedurile stomatologice.

Pași simpli pentru a obține soluția dvs.

Contactați-ne astăzi pentru consultații și tratamente personalizate de înaltă calitate.

01

Programare Consultație

Primul pas este să ne contactați pentru a programa o consultație. Acesta este momentul în care veți discuta cu medicul stomatolog despre problemele dvs. și nevoile dvs. specifice.

02

Evaluare și Diagnosticare

La consultație, medicul va evalua starea actuală a sănătății dvs. dentare. Diagnosticarea corectă este cheia pentru a identifica soluția potrivită.

03

Plan Personalizat de Tratament

Pe baza diagnosticului, medicul vă va propune un plan personalizat de tratament. Acesta poate include igienizare, restaurare, chirurgie sau alte proceduri, în funcție de nevoile dvs.

04

Implementarea Tratamentului

După ce ați convenit asupra planului de tratament, vă vom ghida prin implementarea acestuia. În timpul acestor etape, vom lucra pentru a obține soluția dvs. pentru o sănătate dentară mai bună.

Ore de lucru

Apelează-ne

022 781 040

Albirea Dinților
90%
Cosmetica Dentara
92%