Locația

Chșinău, str.Alba Iulia 202

Implantologie

Implantologie

Implantologia este ramura stomatologiei ce rezolvă edentațiile parțiale sau totale cu ajutorul implanturilor dentare. Implantul dentar este confecționat din titan și este introdus în os în locul dinților lipsă. Datorită implantologiei, pacienții pot beneficia de reabilitări complexe, atât funcționale cât și estetice. Datorită biocompatibilității implanturilor dentare ele nu dăunează organismului și se integrează în os obținând o rezistență suficientă pentru a fixa coroana ulterior.

 

Avantajele Implanturilor:

Beneficiile ortodonției includ obținerea unui zâmbet mai atractiv și strălucitor, îmbunătățirea sănătății orale prin corectarea aliniamentului dentar și prevenirea problemelor dentare ulterioare.

01

Comfort

Implantul dentar este sigur și față de proteze nu afectează dictia

02

Dicția

Asigură o dicție corectă, clară și un ton natural.

03

Estetică

Implantul dentar arată natural și se simte la fel ca un dinte natura. De asemenea nu permite prăbușirea obrajilor în spațiile goale.

04

Masticația

Restabilește masticația prevenind abrazia excesivă a dinților restanți.

Ore de lucru

Apelează-ne

022 781 040

FAQ

Întrebări frecvente despre implanturi

Întrebările frecvente despre implanturile dentare acoperă diverse aspecte, de la procedura însăși până la costuri și durata tratamentului.

-Implant dentar de calitate rea- Implantul la ”reducere ”, ”ofertă avantajoasă” care are o structură incorectă, contrafăcut sau contaminat.

-Medic neprofesionist- tehnica incorectă, aparatură și instrumentariu necorespunzător, planul de tratament incorect.

-Pacient neatent- nu respectă indicațiile, nu respectă igiena.

Apelează-ne

022 781 040

Appointment

Locația Clinică: Accesibilă, Primitoră și Ușor de Găsit

Situată într-un cartier convenabil, locația clinicii noastre este ușor accesibilă pentru toți pacienții din oraș.Clinica noastră oferă un mediu primitor și confortabil, ceea ce face ca vizitele la stomatolog să fie mai plăcute și mai ușor de gestionat pentru pacienți.

Adresa clinicii

Chișinău

str. Alba Iulia 202

Orele de lucru:

Luni-Vineri:
Sâmbătă