Locația

Chșinău, str.Alba Iulia 202

Restaurările dentare

Restaurările dentare

Restaurările dentare

Materialele de ultimă generație și experiența bogată a medicilor stomatologi ne permit să restaurăm estetic dinții prin corectarea formei, a culorii și îmbunătățirea ocluziei.

Care sunt indicațiile?

  • Dinții cu leziuni coronare sau abraziune;
  • Dinți cariați;
  • Defecte cuneiforme, hipoplazia, fluoroza;
  • Schimbarea culorii smalțului după tratarea canalelor radiculare;
  • Diastemele (Spațiile interdentare).

Care sunt diferențele între obturația dentară și restaurarea dentară?

Restaurarea dentară reprezintă imitarea naturală a aspectului dintelui afectat, cu utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate. Acest material imită culoarea naturală a dentinei , a smalțului și transparența.

În cadrul obturației se restabilește doar aspectul funcțional.

Avantajele Restaurarilor dentare:

Avantajele restaurărilor dentare includ repararea dinților deteriorați, restabilirea funcției de mestecare, îmbunătățirea aspectului estetic și prevenirea problemelor dentare ulterioare.

01

Repararea dinților deteriorați

Restaurările dentare permit repararea dinților deteriorați sau afectați de carii, fracturi sau abraziune dentară, ajutând la menținerea sănătății dentare.

02

Restabilirea funcției de mestecare

Restaurările dentare corectează problemele de mușcătură și ajută la restabilirea funcției normale de mestecare, contribuind la confortul și eficiența masticării alimentelor.

03

Îmbunătățirea aspectului estetic

Restaurările dentare, cum ar fi plombele sau coroanele, pot îmbunătăți aspectul zâmbetului prin corectarea imperfecțiunilor sau a decolorărilor.

04

Prevenirea problemelor ulterioare

Restaurările dentare previn extinderea cariilor sau a altor probleme dentare și pot preveni necesitatea unor tratamente mai invazive în viitor.

Ore de lucru

Apelează-ne

022 781 040

FAQ

Întrebări frecvente despre implanturi

Întrebările frecvente despre implanturile dentare acoperă diverse aspecte, de la procedura însăși până la costuri și durata tratamentului.

Amânarea tratamentului poate duce la extinderea problemelor dentare și la necesitatea unor tratamente mai invazive și costisitoare. Restaurările dentare pot repara problemele într-un stadiu incipient, prevenind complicații ulterioare.

Apelează-ne

022 781 040

Locația Clinică: Accesibilă, Primitoară și Ușor de Găsit

Situată într-un cartier convenabil, locația clinicii noastre este ușor accesibilă pentru toți pacienții din oraș.Clinica noastră oferă un mediu primitor și confortabil, ceea ce face ca vizitele la stomatolog să fie mai plăcute și mai ușor de gestionat pentru pacienți.

Adresa clinicii

Chișinău

str. Alba Iulia 202

Orele de lucru:

Luni-Vineri:
Sâmbătă