Locația

Chșinău, str.Alba Iulia 202

Serviciile Noastre

Servicii dentare

Servicii Dentare de Încredere

La clinica noastră, punem accent pe servicii dentare de încredere, oferind consultații personalizate și tratamente eficiente pentru satisfacția și sănătatea pacienților noștri.

redactat (9 of 14)
Detartrajul dentar

Detartrajul dentar

Detartrajul dentar este un procedeu important de igienizare care ajută la îndepărtarea plăcii dentare și a tartrului, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

DSC_0287
Albire dentară

Albire dentară

Pentru obținerea zâmbetului strălucitor și dorit sunt mai multe modalități însă medicii stomatologi recomandă albirea dentară profesională în cabinet sau albirea cu ajutorul capelor dentare.

P1042468
Ortodonție

Ortodonție

Ortodontia are o importanță vitală în corectarea aliniamentului dentar, îmbunătățind estetica zâmbetului și funcționalitatea orală, contribuind, de asemenea, la sănătatea generală a pacienților.

redactat (8 of 26)
Implant

Implant

Implantologia este ramura stomatologiei ce rezolvă edentațiile parțiale sau totale cu ajutorul implanturilor dentare. Implantul dentar este confecționat din titan și este introdus în os în locul dinților lipsă.

a-male-dentist-with-dental-tools-drills-the-teeth-of-a-patient-with-an-assistant-the-concept-of.jpg
Restaurările dentare

Restaurările dentare

Materialele de ultimă generație și experiența bogată a medicilor stomatologi ne permit să restaurăm estetic dinții prin corectarea formei, a culorii și îmbunătățirea ocluziei.

redactat (8 of 17)
Stomatologia pediatrica

Stomatologia pediatrica

Stomatologia pentru copii este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul danturii cu grijă, afecțiune pentru pacienții mici.

redactat (11 of 14)
Extracția dentară

Extracția dentară

Extracția dentară este o procedură stomatologică care vizează îndepărtarea unui dinte deteriorat sau afectat, ajutând la prevenirea complicațiilor și ameliorarea disconfortului pacientului.

a-male-dentist-with-dental-tools-drills-the-teeth-of-a-patient-with-an-assistant-the-concept-of.jpg
Endodonție

Endodonție

Endodonția este un tratament stomatologic specializat care vizează salvarea dinților afectați de infecții sau leziuni, prevenind astfel extracția acestora și menținând integritatea zâmbetului.

Locația Clinică: Accesibilă, Primitoră și Ușor de Găsit

Situată într-un cartier convenabil, locația clinicii noastre este ușor accesibilă pentru toți pacienții din oraș.Clinica noastră oferă un mediu primitor și confortabil, ceea ce face ca vizitele la stomatolog să fie mai plăcute și mai ușor de gestionat pentru pacienți.

Adresa clinicii

Chișinău

str. Alba Iulia 202

Orele de lucru:

Luni-Vineri:
Sâmbătă
FAQ

Cele mai fregvente intrebari:

În clinica noastră, cele mai frecvente întrebări ale pacienților se referă la serviciile pe care le oferim, costuri, programări și măsurile noastre pentru asigurarea siguranței pacienților.

Suntem echipați cu tehnologie de ultimă generație și respectăm cu strictețe protocoalele de sterilizare pentru a garanta siguranța pacienților noștri. De asemenea, oferim opțiuni pentru controlul durerii și discutăm cu pacienții noștri pentru a asigura confortul pe durata procedurilor.

Apelează-ne

022 781 040

Recenzii

Ce spun pacienții despre noi:

Calde multumiri intregului colectiv si in special D-lui director Iurie Bolea. Un medic bun inseamna siguranta, rafinament, confort si nu in ultimul rand eleganta! Toate astea le-am gasit la medicul meu stomatolg si sunt foarte multumita. E clinica unde fiecare pacient este important, fiecare pacient este tratat in mod special, astfel incit vizitele la medic devin o placere. Cred ca pacientii multumiti sunt adevarata carte de vizita!

Corina Dascalu
  Corina Dascalu

  Pacient

  Din propria experienta cunosc ca: garanția unui tratament de calitate reprezita o recunoastere a fiecarui pacient! Acest principiu l-am intilnit si in cadrul aceste clinici, unde am gasit cei mai tari medici specialisti in toate ramurile stomatologiei, proceduri moderne iar aparatura de ultima generație plaseaza clinica la un nivel superior de calitate. Toate astea ma fac să am incredere ca sanatatea mea si a familiei mele este in miinile unui stomatolog bun!

  DARA
   DARA

   Pacient