fbpx

16 • septembrie • 2020

Stomatologia pentru copii

Credeți că vizita la stomatolog ca un eveniment fericit din perioada copilăriei – este ceva din domeniul fantasticii? Dar anume cu asemenea impresii ar trebui să rămâneți după vizita la medicul stomatolog, ci nu cu o senzație de panică și frică la vederea instrumentelor.

Este foarte important ca prima vizită la medic să lase doar amintiri plăcute, căci anume în copilărie, de la prima întâlnire cu medicul, se formează atitudinea față de medic pentru tot parcursul vieții.

Tratamentul confortabil, indolor, fără zgomote a micului pacient devine posibil în clinica stomatologică «Elite Med» datorită metodelor contemporane, inovatorii, a utilajului modern și medicilor profesioniști.

Stomatologul pentru copii din clinica  «Elite Med» nu este doar un specialist de excepție în domeniul stomatologiei, dar și un psiholog bun care va reuși să stabilească o relație de încredere cu copilul dumneavoastră.

Centrul stomatologic «Elite Med» oferă un spectru larg de servicii în domeniul stomatologiei pentru copii:

  • Tratamentul și profilaxia cariilor dentare la vârstă timpurie, obturarea dinților de lapte. Netratarea cariei la timp și conform metodelor contemporane poate duce la pierderea dintelui de lapte, care la rândul său poate determina apariția malocluziilor.
  • Tratamentul malocluziilor – alinierea şi îndreptarea dinţilor. Aceasta nu este doar o problemă de ordin estetic, dar și un factor ce influențează negativ sănătatea dinților.Netratarea cariei la timp, poate duce la pierderea dintelui de lapte, care la rândul său poate duce la malocluzii dentare.
  • Tratarea diferitor maladii ale gingiilor la copii.
  • Chirurgie dentară – extracția dinților de lapte, plastia frenului lingual etc.
  • Igienizarea profesională a cavității bucale. Stomatologul pentru copii vă va informa despre igiena corectă a cavității bucale, va examina copilul și vă va oferi sfaturi și recomandări.

O atenție deosebită trebuie acordată diagnosticării afecțiunilor dentare, datorită căreia este posibilă identificarea unor maladii ce se află la o etapă incipientă. Este necesar ca această procedură să fie atât una informativă, cât și nedureroasă pentru micul pacient. Medicii din clinica «EliteMed» dispun de utilaje moderne, care sunt absolut inofensive pentru organismul copilului.

Noi suntem mereu bucuroși să vă ajutăm și vă așteptăm în secția de stomatologie pediatrică a clinicii noastre. Stomatologia fără dureri pentru copii – este principiul nostru de bază în tratarea dinților celor mai mici pacienți.